Anina kuhinja

Tortiljini zvitki s tuno in kislo smetano

Tuna in kisla smetana.
Tunina paštetka.
Nadevana tortilja.
Zrolana nadevana tortilja.

ZAHTEVNOST: 1/5
ČAS PRIPRAVE: 10 minut

Za 1 polnjeno tortiljo. Za 1 osebo.

SESTAVINE:

– 1 pšenična tortilja
– 4-5 listov zelene solate
– 1 večja konzerva tune
– 2 žlice kisle smetane
– 1-2 žlici naribanega sira

OPIS PRIPRAVE:
   Tuno odcedimo in zmiksamo skupaj s kislo smetano. Zmiksani pašti vmešamo nariban sir. Tortiljo premažemo z zmešanim namazom in čeznjega porazdelimo narezano zeleno solato. Vse skupaj na tesno zvijemo v zvitek/rolado. Zvitek nato poljubno lahko narežemo ali na 4 ali na 3 dele.
Dober tek!

Komentarji

Komentarja ni mogoče oddati.